Kerstmarkt in Munster

Munster KerstmarktDe bij veel Nederlanders populaire kerstmarkten zijn overal in Duitsland weer van start gegaan, zo ook in Munster.

De kerstmarkt vindt plaats op vijf marktpleinen in de stad, dus er is genoeg te zien en te bewandelen. Zoals altijd is er veel eten en drinken, zoetigheid en hartigheid te vinden, maar ook leuke cadeauideeën en typisch Duitse producten zijn verkrijgbaar.

Vanaf eind november tot eind december hebben veel plaatsen in Duitsland een kerstmarkt (weihnachtsmarke), en daarmee is Duitsland ook in de laatste maanden van het jaar bijzonder geschikt om een weekendje weg naar te doen, in dit geval adviseren wij bijzonder een weekendje Munster. Andere bekende kerstmarkten zijn te vinden in Bonn, Keulen en Dusseldorf.

De website van de gemeentelijke kerstmarkt, met handige routekaarten en overzichtskaarten van wat er waar te vinden is: http://www.ms-xmas.de/index.htm