Winter-wandelen in het Sauerland

Winterwandelen in het SauerlandAan de zuidrand van het Sauerland in Duitsland ligt het Naturpark Rothaargebirge. Dit heuvelachtige gebied is bosrijk, met zowel loof- als naaldhout en hoogteverschillen tot zo’n 300 meter. In de dalen liggen kleine verstilde dorpjes met vakwerkhuizen. Vlakbij ligt het kuuroord Bad Berleburg en z’n prachtige Slot.

Houd je van stilte, rust en wandelen, dan is dit een perfect wandelarrangement, geschikt voor alle jaargetijden. In het voorjaar uitlopende bomen en bloemrijke weilanden en in het najaar de soms vlammende bossen, veel paddestoelen en het vallende blad. In de winter de kans op een laag sneeuw in een transparant landschap. Bij voldoende sneeuw kun je erop uit op sneeuwschoenen. Deze zijn in de accommodatie te huur voor € 3 per dag.

Meer info: http://www.travellers.nl/reis/du/r-du-003-wi.htm