Warner Brothers Movieworld

Warner Brothers Movieworld Movie Park GermanyMovie Park Germany (voorheen Warner Brothers Movieworld) is geopend van 15 maart tot 2 november. Het pretpark ligt niet ver over de nederlandse grens, bij het plaatsje Bottrop, ongeveer 60 km voorbij Arnhem, vlak bij Gelsenkirchen, Duisburg en Dusseldorf.  Het pretpark heeft veel attracties en enkele leuke shows.

Family Friday: Op vrijdag geldt de “Family Friday” aanbieding. Op vertoon van de “Family Friday coupon” betaalt een kind (4-11 jaar) onder begeleiding van een volwassene slechts 1 euro per levensjaar. Bezoekers van 55 jaar en ouder (met legitimatiebewijs) hebben op zondag gratis toegang tot Movie Park Germany. Komt u dus snel naar het park voor een dagje Hollywood, met of zonder kleinkinderen! Maak gebruik van de korting voor een goedkoop weekendje weg!

Voor overnachtingen in de buurt kunt u onder andere terecht in de volgende hotels: Best Western Parkhotel Oberhausen, Tulip Inn Bottrop of Ecco-Hotel Sschermbeck.