Goedkoop Hotel in Berlijn

Berlijn: Brandenburger TorEen goedkoop hotel in Berlijn? Kan dat? Tuurlijk! Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de reisdatum en het gewenste comfort-niveau, maar als je een voordelig een paar dagen weekendje naar Berlijn wilt en alleen een kamer met badkamer nodig hebt, is het al mogelijk om voor onder de 50 euro een kamer (dus niet per persoon) te vinden.

Wij van de redactie van weekendje weg naar duitsland zoeken voor een goedkoop weekend weg bij voorkeur via Expedia. Zoek enige tijd vantevoren en zorg ervoor dat je flexibel bent met de datum, dan is het zelfs in Berlijn mogelijk een goedkoop hotel te vinden. Op die manier kun je voordelig alle bezienswaardigheden bezoeken. Bekijk de Muur, het monument, de prachtige gebouwen en proef de sfeer van Berlijn. Een wereldstad zoals Parijs en Londen, maar wel met een heel eigen karakter.