Goedkoop weekend weg

Duitsland: goedkoop weekendje wegDe redactie van weekendje weg naar Duitsland is zelf regelmatig bezoeker van onze Oosterburen. Dat kan heel voordelig, als je maar creatief bent. Via websites als hotels.nl is het met goed zoeken heel goed mogelijk om relatief voordelig een overnachting te boeken.

Als je niet al te kritisch bent richting de plaats of regio waar je wilt zijn kun je voor weinig geld veel waar krijgen. Wat veel mensen niet weten is dat ook op marktplaats en e-bay geregeld leuke aanbiedingen langs komen. Voor tussen de 50 en 100 euro twee nachten in een soms wel vier-sterren hotel inclusief ontbijt voor twee personen maakt het leuk om een voordelig weekendje weg te houden.

Let wel goed op de voorwaarden, vaak is het aanbod beperkt geldig en alleen indien het hotel ook plaats heeft. De ervaring echter leert dat alleen bij de grootste toeristische pieken (denk aan bijvoorbeeld Carnaval in Keulen), de hotels geen plaats hebben.