Slapen in een kasteel: Keppelborg (Munster)

Kasteel keppelborgDuitsland heeft veel bijzondere plekjes om te overnachten, dus waarom slapen in een gewoon hotel? We zullen hier zo nu en dan aandacht aan besteden en pikken er dan enkele leuke uit. Slapen in een Kasteel: dat kan op vele plekken, zoals in Kasteel Keppelborg in Heek, vlakbij Munster, niet ver over de Nederlandse grens.

Nadat Maria en Helmut vom Hove in 1992 in de vroegere ridderburcht waren gaan wonen, hebben ze hem met veel aandacht voor het detail gerenoveerd. Veel van de eerbiedwekkende, oude vertrekken met de speelse stucplafonds schitteren weer als vanouds en laten u de stress van alledag vergeten. In de oude burcht is nu een trouwkamer ingericht en is de schouwkamer geopend voor de aansluitende receptie met champagne. Gasten kunnen op de eerste verdieping van de Keppelborg vier gezellige tweepersoonskamers betrekken. Gepland staat nog de verbouwing van de keldergewelven, het oudste deel van de burcht.