Nederlandse wandeling in nationaal park Eiffel

Nederlandse wandeling in nationaal park EiffelIn juli en augustus biedt de boswachterij van het Nationaalpark samen met Vogelsang IP voor het eerst wandelingen in het Nederlands en Frans aan. Iedere zondag van deze maanden vertrekken, vanaf de toeristen infostand in het Forum Vogelsang, referenten door het beschermde terrein van het vroegere NS-“Ordensburg” Vogelsang.

Na een pauze wordt u uitgenodigd voor een wandeling van ongeveer 3 uur. Die leidt u over de hoogvlakte van Dreiborn. Beleef de unieke natuur van het vroegere militaire oefenterrein samen met vakkundige bosgidsen via de Rangertoer (R3). Het trefpunt is Adlerhof bij het Forum Vogelsang.

  • korte rondleiding door het terrein van Vogelsang van 11:30 tot 12:15 uur; Kosten: 2 Euro p.p. en 3 Euro parkeergeld
  • Pauze: 12:15 en 13:00 uur
  • Wandelen met bosgidsen van 13:00 tot 16:00 uur, via de Rangertoer 3 (R3), kosteloos