Kasteelovernachting: Hotel Mutterhaus in Düsseldorf

Mutterhaus Hotel DusseldorfNiet zomaar een hotel: Hotel Mutterhaus in Düsseldorf heeft zijn gasten een knusse sfeer en veel comfort te bieden in een unieke setting. Het kloosterachtige complex kan bogen op een honderd jaar oude traditie als gastvrij oord: Het kasteel was vanaf 1903 in gebruik als centrum van de “Kaiserswerther Diakonissengemeinschaft”.

De diaconessen woonden hier na hun reizen in binnen- en buitenland om uit te rusten, te leren en om nieuwe energie op te doen. Het compleet gerenoveerde gebouw, met zijn zalen waar de zon zo mooi naar binnen schijnt, en het uitgestrekte park vormen samen de ideale setting voor conferenties, bijeenkomsten, feestelijke gelegenheden en om uit te rusten van de sleur van alledag. In elke zaal staat de modernste technische apparatuur voor u klaar.