BMW Wereld in Munchen

BMW Wereld in MunchenDe BWM Wereld is hét portaal naar alle BMW merkbelevenissen in de vestigingsplaats Munchen. Behalve de uitlevering van nieuwe auto’s aan klanten, staat de exclusieve presentatie van BMW auto’s en motorrijwielen op de voorgrond.

Merkenthema’s zullen zich in de BMW Wereld precies zo thuis voelen als innovatie- en technologische thema’s. Een multifunctioneel evenementgebied biedt plaats voor evenementen uit de economie, techniek, kunst en cultuur. Vanaf de openstelling van de BMW Wereld kunnen gasten aan de begeleide BMW Wereld Tour door het nieuwe gebouw deelnemen. U ervaart hier alle wetenswaardigheden rondom de BMW Wereld en u hebt de mogelijkheid een blik achter de coulissen te werpen. De Junior campus, een apart belevenisgebied voor 7- tot 13-jarigen, biedt met hulp van tentoonstellingsobjecten en workshops op speelse wijze, voor kennis rondom het thema mobiliteit.

Bij een werkrondleiding kunnen gasten live volgen, hoe BMW auto’s geproduceerd worden. Direct daarnaast opent in het voorjaar 2008 het nieuw ontworpen en vergrootte BMW museum. Een veelzijdige gastronomische aanbieding voor iedere smaak en de BMW wereld winkels ronden het bezoek af.