Milieu vignet Bottrop: geen gevolgen voor Moviepark Germany

Milieu vignet Bottrop: geen gevolgen voor Moviepark GermanyVanaf 1 oktober zal in meerdere steden in Duitsland het milieuvignet ingevoerd worden, zo ook in Bottrop. Dit heeft voor bezoekers aan Movie park Germany op zich geen directe gevolgen, het park ligt een flink stuk buiten Bottrop, bij het kleine plaatsje Kirchhellen. 

Bezoekers die buiten het pretpark echter nog wel Bottrop willen bezoeken zullen hun auto moeten voorzien van een milieu vignet sticker. Bijgevoegd de afbeelding waarop te zien is waar de grens van de milieuzone loopt.

De milieuzone van Bottrop wordt begrenst door de twee snelwegen die boven en onder langs Bottrop lopen, de A2 en de A42. In het oosten wordt de zone begrenst door de B224 en in het westen door de Gutenbahn.  

Milieu vignet Bottrop: geen gevolgen voor Moviepark Germany