Kerstmarkt in Aken

Kerstmarkt in AkenDe kerstmarkt van Aken – de charme van feestelijke kerstkraampjes in de omgeving van de markt en het stadhuis. Ieder jaar opnieuw tijdens de periode voor kerstmis veranderen de pleinen en steegjes in de omgeving van het Akense stadhuis in een sfeervol paradijs van schitterende lichtjes en prachtige kleuren, feestelijke klanken en verleidelijke (aangename) geuren.

De charme van de feestelijk en liefdevol opgebouwde kerstkraampjes betovert kleine en grote kinderen; het uitgebreide aanbod aan mooie en originele, degelijke en kostbare voorwerpen laat kleine en grote hartenwensen in vervulling gaan. Geen wonder dus, dat de Akense Weihnachtsmarkt voor alle inwoners en fans van Aken al lang een absolute “must” is geworden.

Tijden:

Periode: 21-11  tot 23-12-2008
Openingstijden: 11:00 tot 21:00 uur