Kerstmarkt in Dusseldorf

Kerstmarkt in DusseldorfDe Kersttijd in 2008 staat in Düsseldorf onder een zeer bijzonder gesternte. De metropool aan de Rijn maakt voor zichzelf en voor haar gasten een uniek cadeau klaar, al voor de kerstavond: Een kerstmarkt die niet sfeervoller kan zijn. De heerlijke marktdrukte, in het schijnsel van duizenden lichtjes, trekt pleinen en straten van de binnenstad over. Iedere straat, ieder plein is een winters sprookje op zich, met speciaal vormgegeven nostalgische marktkramen.

Fraai kersthandwerk van glimmende kerstboomversieringen, filigreine creaties van glas tot en met houtsnijwerk uit het Ertsgebergte zijn hier uitgestald, met liefde gedecoreerd. Circa 250 kraampjes in kerstsfeer ontvoeren groot en klein midden in de stad naar een romantisch sprookjesland.

Openingstijden:
zondag tot donderdag:
11.00 – 20.00 uur
vrijdag + zaterdag:
11.00 – 21.00 uur

23 november, dodenherdenkingsdag, gesloten!