Panorama Wildpark

Panorama WildparkIn Kirchhundem, zo’n 70 kilometer ten oosten van Keulen en zo’n 30 kilometer van Arnsberg in de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen ligt heet leuke park: Panorama Wildpark. Centrum van het park is een wildpark met roodwild en damherten, moeflons, bizons, vogels, waterdieren en andere Europese diersoorten.

Een hoogtepunt, niet alleen voor de kleine gasten, zullen een wolfs- en later een berenverblijf evenals een grote kinderboerderij zijn. Bovendien krijgen in 2011 ook nog otters, bevers en lynxen een plekje in het park. Panorama Wildpark is echter niet alleen een wildpark, het heeft onder andere Europa’s mooiste zomerrodelbaan, de ‘Fichtenflitzer’, de stoeltjeslift, het glijbaanparadijs, de draaimolen, speeltuinen en klimburchten. AL met al een erg compleet park voor een leuk dagje weg in Duitsland.