Safari en Hollywoodpark Stukenbrock

Safari en Hollywoodpark StukenbrockVlakbij Schloss Holte ligt pretpark en dierentuin Safari und Hollywoodpark Stukenbrock. Schloss Holte-Stukenbrock is een gemeente in de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, gelegen in het district Gütersloh, op zo’n 80 kilometer van Münster. Naburige steden zijn onder andere Borgholzhausen, Gütersloh en Harsewinkel. Naast de 600 dieren uit alle continenten van het park kunnen bezoekers een wereld van attracties verwachten naast entertainment en games.

Safari und Hollywoodpark Stukenbrock biedt voor de warme zomerdagen een waterpark met een kinderbad met een oppervlakte van 2000 m2. Kinderen kunnen door de jungle een actie-adventure parcours rijden op een achtbaan of de Orient Express. De dierentuin biedt een circusvoorstelling, grappige show en een safaripark. Veel dieren in het park zijn de bedreigde en zeldzame soorten. Safari und Hollywoodpark Stukenbrock is een van de actieve deelnemers aan het programma voor het behoud van bedreigde soorten.