Paasweekend Duitsland

De Porta Negra - TrierWeekendje weg naar Duitsland met de komende paasdagen? Dit jaar valt het paasweekend in het tweede weekend van april. April en mei zijn fantastische maanden om een weekendje weg te plannen naar Duitsland. Over het algemeen is het in Duitsland aangenaam weer voor een heerlijke stedentrip, en ook nog eens op slechts enkele uren rijden.

Wat dacht u anders van een weekendje Trier met uitstapjes naar Luxemburg? Of misschien een heerlijk lang weekend naar het Sauerland, voor een wandelvakantie. Of een stedentrip naar Berlijn? Het paasweekend leent zich hier perfect voor. Zimmer frei, Hotel of kamperen, op korte reisafstand van Nederland, een weekendje weg naar Duitsland! Bekijk ook eens de mogelijkheden om goedkoop een pretpark te bezoeken met de kinderen. In april zijn alle pretparken weer open!