Goedkope zimmer frei in Monschau

Zimmer frei in Monschau

Op zoek naar een goedkope overnachting in een zeer gezellige zimmer frei in Monschau? Niet verder zoeken, wij vonden hem al: Ferienwohnung Nordeifel. In de vrije natuur, even buiten het gezellige Monschau, vindt u de vakantiewoningen van de familie Prost.

De woningen zijn uitgerust met een goed uitgeruste keukenhoek, badkamer met douche, satelliet TV, 2 slaapkamers met elk 2 bedden en een sfeervolle woonkamer. De woningen staan garant voor een ontspannen vakanite in de Noord-Eifel. Bij goed weer nodigt het terras uit om te ontbijten in de frisse buitenlucht van de bosrijke tuin. De geur van het bos en de weiden laten u weer helemaal op adem komen! Hier komt u helemaal los van uw dagelijkse beslommeringen! Let Op! Minimale verblijfsduur voor deze vakantiewoningen = 3 nachten.

In de nabije omgeving is veel te beleven! Zo is de Büttgenbacher See een stuwmeer dat zich leent voor allerlei watersporten. Het ligt net over de grens met België. De historische binnenstad van Monschau met z’n nauwe straatjes en talrijke vakwerkhuizen mag in uw planning niet ontbreken. De Rursee is een van de grootste stuwmeren van Duitsland. Het is een inspirerende plek voor een verkwikkende dag op en om het water. Het openluchmuseum van Kommern doet u belanden in een dorpje van 100 jaar geleden, waar de geur waart van vers brood bij de bakker en waar de smid nog met de hand z’n smeedwerk uitvoert. Hier ziet u hoe er vroeger in het Rheinland geleefd en gewerkt werd.