Prima betaalbaar hotel nabij Münster

Aangezien Münster zo een aardig stadje is, en nog lekker dichtbij, is het een fijne bestemming voor een paar dagen weg. Wij houden van betaalbare hotelletjes of Zimmer Frei. Voor Münster vonden wij: Montana Hotel Senden. Het hotel is gemakkelijk te bereiken, heeft nette kamers en is relatief voordelig.

Die combinatie maakt het hotel tot een aanrader. De stijlvolle kamers zijn voorzien van douche/toilet, telefoon, satelliet-TV, föhn en internetaansluiting. U kunt gratis gebruik maken van het fitnesscentrum met sauna in Senden. Het ontbijt is uitstekend. ’s Avonds kunt u terecht in het restaurant High Way. Langs het hotel voert een netwerk van fietspaden: de 100-kastelen route. Er zijn vele oude waterburchten te vinden rondom Münster. Het centrum van Münster ligt op ongeveer 11 kilometer, dus wel met de auto of met de fiets gaan.