Selecteer een pagina

Veel stedelijke gebieden in weekendreis Duitsland bieden duidelijke kansen om nog veel meer te ervaren, terwijl ze zeker niet te maken hebben met grote groepen. Deze 2 gebieden zijn populaire plaatsen voor een vakantie, hebben prachtige toeristische attracties en eigenschappen om uit te voeren, en zullen zeker niet zo actief zijn als veel grotere plaatsen zoals Berlijn en München.

Essen ligt direct aan de rivier de Ruhr en is slechts één van de grootste belangrijkste gebieden voor een weekendtrip Duitsland. Een bootje huren is hier een prachtig idee. Essen werd gekozen als een van de 3 gebieden om de “hoofdstad van de Europese levensstijl” te worden vanwege vele relevante activiteiten en beschikbare culturele evenementen. Essen is een gebied dat het moment was van zowel kolen als stalen juggernaut. Een van de belangrijke bestemmingen in de stad is de Zollverein houtskoolmijn, die in 1986 werd benaderd, maar nu een UNESCO Planet Ancestry-website is.

Weekendtrip Duitsland de mijn wordt aangeboden voor begeleide excursies en expeditie en is regelmatig een spannende taak. Een andere bekende plaats om te bezoeken is de Friary Essen. Het is eigendom van verschillende oude artefacten, daterend uit de 10e eeuw, met de bekende Gouden Madonna van Essen, die dateert uit het jaar 980. Wat je ook een reden bent om te zien, je zorgt ervoor dat je geamuseerd blijft want er is veel te bereiken.

Essen is een prachtig thuiskantoor als je overweegt om ook meer te bekijken van weekendtrip Duitsland. Komend vanuit Essen, woont u in een vrij nabije omgeving van Nederland en België. Je kunt eenvoudig een vakantiereis vanuit Essen naar Amsterdam brengen, naar Capital, en terug als je de locatie wilt verkennen.

Bonn ligt slechts ten zuiden van Parfum en is het 19e grootste gebied van weekendtrip Duitsland. Veel mensen realiseren zich misschien niet dat Bonn de vorige belangrijkste stad van West-Duitsland is.