Selecteer een pagina

Speelt je favoriete voetbalclub in het buitenland en wil je de wedstrijd echt niet missen?Wil je bijvoorbeeld een wedstrijd van Dortmund bezoeken? Nou, dan is het huren van een vliegtuig misschien iets voor jou. Zie je het al voor je, jij samen met andere supporters op een vlucht, joelend de wedstrijd tegemoet gaan. En dit zonder dat anderen je vreemd aankijken, want een ieder is dat voor hetzelfde doel en begrijpt de sfeer. Je kunt aardig makkelijk een vliegtuig huren voor een voetbalwedstrijd. Er zijn vele maatschappijen die je hierbij kunnen helpen.Het huren van een vliegtuig kost wel wat, maar wanneer je de kosten deelt merk je al gauw dat dit aardig mee valt.

Waarom is het huren van vliegtuig zo aantrekkelijk?

Het huren van een vliegtuig is aantrekkelijk omdat je aardig wat vrijheid hebt. De sfeer is ook heel fijn omdat je kiest met wie je meereist. Je kunt zelf kiezen naar welke bestemming je wilt vliegen en kunt vaak genoeg vanuit elk vliegtuig vertrekken. Ook hoef je niet 3 uur van te voren in te checken. Bij het huren van een vliegtuig is het mogelijk om je een aantal minuten voor vertrek aan te melden. Je hebt geen vreemde die meereist en je hoeft daarom dus ook niet onnodig gesprekken aan te gaan met een medepassagier. Ook heb je de bemanning die er is om de reis zo comfortabel mogelijk te maken. Dit maakt de reis natuurlijk alleen maar leuker. En tja, wie wilt nou niet kunnen zeggen dat ze ooit een vliegtuig hebben kunnen huren. Super luxe!

Wat kost het om een vliegtuig te huren voor een voetbalwedstrijd?

Een vliegtuig huren kan bij verschillende maatschappijen en zal daarom ook in prijs verschillen. Je kunt voor een volle vlucht gezamenlijk al tussen de €100.000 en €120.000 kwijt zijn. Dit lijkt een hoog bedrag, maar is per passagier bij een volle vlucht tussen de €800 en €1000.

Het huren van een vliegtuig is heel fijn omdat er volgens jouw planning wordt gevlogen. Zo kun jij jouw voetbalclub achterna vliegen en op tijd zijn voor elke voetbalwedstrijd. Zo hoef je ook niet onnodig langer in het buitenland te verblijven en hotelkosten betalen over meer dagen dan echt nodig is. Het huren van een vliegtuig is daarom echt een combinatie van comfort en genot.

Ondanks je bepaalde vrijheden hebt is het wel handig om van te voren jouw vlucht te huren. Vaak genoeg laten vliegtuigmaatschappijen je voor maximaal 6 personen een reis boeken. Zorg er dus voor dat je weet dat je weet hoeveel personen jij maximaal per boeking mag hebben. Ook kan de prijs fluctueren op basis van de tijd in het jaar. Vaak zijn er ook voordelen bij het boeken in een groep. Dit is niet bij elke maatschappij zo en de voordelen kunnen per maatschappij erg verschillen.

Urgentie bij boekingen kan soms het proces moeilijk maken. Daarom wordt er aangeraden tijdig te boeken. We zijn niet allemaal zakenmensen of beroemdheden die op elk moment een vliegtuig kunnen huren. Dus houdt hier rekening mee.