Selecteer een pagina

Ga jij een huis huren in Curacao? Dan moet je er rekening mee houden dat er redelijk wat bij komt kijken. Daar gaat het er ook net wat anders aan toe dan dat je gewend bent in Nederland. Wanneer je nog niet echt bekend bent met het land is het ook moeilijker om erachter te komen waar je het beste een huis kan huren. In dit artikel zijn de beste woongebieden in Curaçao te vinden voor het huren van een huis.

Een huis huren in Curaçao

Als je het land Curaçao nog niet echt goed kent of je wil er tijdelijk komen wonen dan is een huis huren in Curaçao een goede optie. Vooral als je naar het land vertrekt voor een stage, school of werk dan is huren een perfecte oplossing. Het voordeel van huurwoningen in Curaçao is dat ze vaak gemeubileerd verhuurd worden. 

Beste woongebieden

De locatie waar je voor kiest bij een huis huren in Curaçao is erg belangrijk. Als je graag op een centrale locatie wil wonen waar je dichtbij scholen, winkels en bedrijven zit dan kan je voor een van de villawijken kiezen. Wijken zoals, Vredenberg, Mahaai, Van Engelen en Emmastad liggen iets buiten het centrum van Willemstad en zijn eenvoudig en snel te bereiken via de Schottegatweg. Als je liever in de stad wil wonen dan is een wijk zoals Pietermaai Smal iets voor jou. Het is een fijne plek om te wonen, bruist van het leven en is de perfecte plek als je van gezelligheid en drukte houdt. 

Op zoek naar een huurwoning

Wanneer je een huis wil huren in Curaçao is het handig om vooraf al een beetje te weten waar je naar op zoek bent. Wil je een appartement of huis? Gemeubileerd of niet? Heb je een voorkeur van locatie? Zodra je de antwoorden op deze vragen weet kun je makkelijker starten met de zoektocht naar de perfecte huurwoning voor jou. Een RE/MAX makelaar kan je helpen met al jouw vragen. Zij kunnen jou ook helpen met het regelen van een bezichtiging met de eigenaar van de huurwoning.